Публікації

Показано дописи з травень, 2023

09 травня 2023 Розвиток мовлення.

Зображення
  Тема: Усі і професії хороші - обирай на смак. - Добрий день!  Усміхніться любі діти! Кожному ви шліть привіти. Час заняття розпочати  і як слід попрацювати. -Сьогодні ми продовжуємо говорити про професії, їх важливісь. Навчимось складати розповідь за картинками. Пропоную переглянути відео-заняття. -Дякую вам за увагу! Я, думаю, що ви багато чого дізнались нового.

08 травня 2023 Художньо- продуктивна діяльність. ( Малювання)

Зображення
  Тема: Картина про весну.  -Любі діти, запрошую вас на заняття з малювання. Сьогодні ми з вами будемо художниками. План 1. Ігровий момент- послухайте вірш І. Франка. 2. Бесіда  про весняні зміни в природі: надворі стало тепло, яскраво світить сонце, весело співають пташки, з'явилась зелена травка, розквітають квіти і квітнуть дерева. Перегляньте відео  3. Мотивація: Діти, ми сьогодні з вами художники. Давайте намалюємо весняну картину на якій зобразимо квітуючі дерева.  4. Пропоную переглянути відео з поетапними кроками роботи. 5. Самостійна робота дітей, при потребі допомагають дорослі. 6. Підсумок: Виставка дитячих робіт у групі, можна зняти коротке віео, на якому дитина розповість про свій малюнок. Бажаю успіхів! Натхнення! Роботи з малюнками принесіть, будь ласка, в садочок.

08 травня 2023 Заняття " Ознайомлення з соціумом" .

Зображення
 Тема: Професії. - Вітаю вас, малята на занятті. Сьогодні ми з вами поговоримо про працю дорослих, ознайомимося з новим для вас словом " професія". План 1. Ігровий момент- Діти, відгадайте загадку.  Хоч у нас їх лише дві,  малюків- трудівників. Кожен день вони працюють: Шиють, варять, щсь будують. ( Руки) -Для чого потрібні руки?  Варіанти відповідей. -Послухайте прислів'я : Роботящі руки гори перевернуть". Тлумачення прислів'я. ( Працьовита людина буде виконувати будь-яку роботу). - Яку роботу можуть виконувати люди? Якщо людина дуже добре виконує  свою роботу, то вона професіонал. Тобто майстер у своїй справі. 2. Розгляньте ілюстрації  із серії " Професії".  - Діти, ви переглянули відео і ознайомились з професіями людей. А тепер скажіть, що б було якби не було тієї чи іншої професії? Підвести дітей до розуміння, що всі професії важливі. 3.  А тепер пограємо у гру "Професії та їх речі". . 4. А тепер трішки відпочинемо, пропоную вам порухати

08 травня 2023 Ранкова гімнастика "Щасливі діти"

Зображення
 Доброго ранку, любі малята! -3апрошую вас на ранкову гімнастику! Адже, щоб здоровими зростати, потрібно не лише правильно харчуватись, перебувати на свіжому повітрі, а й багато рухатись і виконувати кожного ранку зарядку. Переглядайте відео і повторюйте рухи за дівчинкою. -Молодці! Ви чудово рухались! А тепер відпочинемо і спробуємо налаштуватись на заняття . ПСИХОЛОГІЧНА ХВИЛИНКА - Я бажаю всім вам гарного настрою, удачі сьогодні. цікавих занять, нових знань і вмінь.