24лютого2023р.Виховна година для дітей дошкільного віку.

 24.02.2023 П'ятниця.

Тема: Дітям про війну.

- Доброго ранку, мої мужні, сміливі дошкільнята, "дорослі" діти! Чому я називаю вас "дорослими" дітьми? Нажаль, вам маленьким, радісним, щасливим, безтурбоним діткам прийшлось переживати страшний період вашого життя. Страх в очах ваших батьків, розгубленість, звуки сирени, укриття, погані новини з телевізора, а декому з вас прийшлось розлучитись з татом, відправивши його на війну. Чи розуміли ви рік потому, що таке війна?

Батьки й дорослі не знали, які слова підібрати, щоб вам розповісти про тодішні події. І чи взагалі, вам потрібно це знати.

Але так сталось, хочемо ми того чи ні, та ви маєте розуміти що відбувається в нашій країні, щоб застерегти себе і убезпечити.

Пропоную переглянути відео аби зрозуміти, хто нам друг, а хто ворог, хто нам допомагає, а хто нищить.


- Що таке війна? Це добро чи зло?
Чи має право Україна оборонятися?

- Чи має право Миколка обирати собі друзів, обирати школу в яку ходити? -Чи має Миколкп слухатись і підкорюватись Іванові?
Фізкультхвилинка. Запрошую порухатись.
- А тепер ознайомимося з правилами безпечної поведінки під час війни.

- Підсумок: Діти, я дуже хочу, щоб ви жили в мирній, щасливій, квітучій країні і завжди пишалися тим, що ви- українці. Бережіть себе! Нікому не дозволяйте себе ображати. Будьте завжди вдячні нашим Захисникам, ЗСУ.Вони нас оберігають і захищають. Слава Україні! Героям слава!









Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

15 листопада2023. Консультація для батьків "Пожежна безпека "

14.02.2024, Середа. Заняття "Логіко-математичний розвиток" (Старша підгрупа 5-6років)

Понеділок, 10.10.2022. Заняття " Художньо- естетичний розвиток"